Navigera

Objekt

objekt2Grundarbeten

Inom Finsbo Entreprenad behärskar vi hela kedjan när det gäller såväl stora som små grundläggningsarbeten. Vi utför alla moment, från förberedelser för va/avlopp - inklusive rorläggning - och läggning av makadam samt dräneringsarbete till färdiggjuten betonggrund. På Finsbo Entreprenad utför vi bland annat grundläggning med luftburen golvvärme från den välrenommerade leverantören Legalett Byggsystem - en unik, kvalitetssäkrad och beprövad helhetslösning för fuktsäker grund och ett ekonomiskt och långsiktigt tillförlitligt golvvärmesystem.
objekt1Hallbyggnader

Sedan ett decenium tillbaka projekterar, uppför och monterar vi hallbyggnader för lantbruket och industriella ändamål. Vi monterar hallbyggnader med prefabricerade betongväggar, vilket är det alternativ vi rekommenderar i de flesta sammanhang eftersom det ger byggnaderna de bästa kvalitetsegenskaperna. Vi uppför även hallar med plåtväggar. När det gäller hallar utför vi både nybyggen och ombyggen av befintliga industrilokaler som ofta behöver moderniseras och byggas om när verksamheter förändras och vidareutvecklas.
objekt3Rörläggning

Hos oss finns den erfarenhet och kompetens som krävs för större rörläggningsarbeten som också inkluderar byggen/återställande av vägar. Vi har de nödvändiga maskinella resurserna för att till exempel utföra stora projekt som gäller rörläggning för va/avlopp och vägbyggen åt Båstad kommun, vars befolkning expanderar och där nya bostadsområden fortlöpande planeras och byggs. Anläggning av trekammarbrunnar utanför tätorterna är ytterligare ett exempel på aktuella entreprenadarbeten som vi åtar oss. Dessa arbeten har under senare år ökat i omfattning på grund av skärpta kommunala krav på mer miljöanpassade avloppssystem.
objekt4Anläggning av swimminpooler

Från början av 2ooo-talet har ett nytt verksamhetfält tillkommit för oss på Finsbo Entreprenad. Tack vare efterfrågan från kunder har vi kommit att specialisera oss på anläggning av swimmingpooler - ett arbetsområde där vi genom ökad erfarenhet utvecklat arbetsmetoder och särskild kompetens för just dessa entreprenader. Vid anläggning av nya swimmingpooler använder vi vanligtvis prefabricerade betongelement, en kostnadseffektiv teknik som ger högkvalitativa resultat. Med denna arbetsmetod undviks kostsam gjutning på plats samtidigt som kunden har stora valmöjligheter när det gäller den specifika poolens utformning. Vi erbjuder våra kunder helhetslösningar för anläggning av swimmingpooler. Det innebär att vi tar ansvar för hela projektet - från ritning till färdig pool, inklusive grävning, anläggning, montage, svetsning och gjutning med fogband. För de kunder som så önskar kan vi även ombesörja kakel/mosaiksättning.
Finsbo Entreprenad AB • Stenbrottsvägen 12 • 269 96 Båstad • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.